DEVLET DESTEKLİ TİCARİ ALACAK SİGORTASI

DEVLET DESTEKLİ TİCARİ ALACAK SİGORTASI
99 Kişi tarafından okundu 11/10/2019

11 Ekim 2019 Cuma günü Saat 14:00’ da Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda KOBİ’lere Yönelik Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası hakkında Halk Sigorta Uzmanı tarafından bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir.

Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası, Firmaların tüzel kişilere yapmış olduğu, herhangi bir teminata bağlanmamış vadeli satışlardan doğan borcun ödenmeme riskini teminat altına alan sigorta ürünüdür. Kuruluşundan en az iki yıl geçmişi olan, Vergi ve SGK borcu olmayan ve risk değerlendirme kriterlerini sağlayan mikro ve küçük ölçekli Kobiler, Devlet Desteli Ticari Alacak Sigortasından faydalanabileceklerdir.

Bu kapsamda Halk Sigorta A.Ş 19/04/2018 tarihinde KOBİ’lere Yönelik Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası Sistemi ile ilgili Olağandışı Riskler Yönetim Merkezi olarak T.C Hazine ve Maliye Bakanlığı Sigortacılık Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirilmiştir.

Sigorta ürününün detaylarına http://www.halksigorta.org/tr-TR/devlet-destekli-alacak-sigortasi ve https://www.alacaksigortasi.gov.tr/ web sitelerinden ulaşabilirsiniz.

Tüm üyelerimize duyurulur.

Detaylı Bilgi: