TÜRK DİLİ KONUŞAN DEVLETLER İŞ FORUMU

TÜRK DİLİ KONUŞAN DEVLETLER İŞ FORUMU
43 Kişi tarafından okundu 09/10/2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gelen yazıda, Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi (Türk Keneşi) bünyesinde, Türk Ticaret ve Sanayi Odası(TTSO) kurulmuş olduğu ve Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu TTSO’ nun ilk Başkanı seçildiği belirtilmiştir.

14 Ekim 2019 tarihinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de, Türk Keneşi 7.Liderler Zirvesi Kapsamında, Türk Dili Konuşan Devletler İş Forumu düzenlenecektir. Foruma Türk Keneşi, TTSO, Azerbaycan İşverenler Konfederasyonu, Birliğimiz katılımları ile Özbekistan, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Türkmenistan, Macaristan iş insanlarının katılımı da beklenmektedir.

Bu kapsamda, TOBB tarafından söz konusu foruma katılmak üzere 13-14 Ekim 2019 tarihlerinde Özel Sektör Heyeti Ziyaret Programı düzenlenmesi öngörülmektedir. Ziyarete katılmak isteyen üyelerimizin konaklama, uçak, transferler, yemek vb organizasyon giderlerini karşılamak üzere, TOBB tarafından görevlendirilen GOLDENBAY TURİZM YATIRIMLARI A.Ş’ nin Türkiye İş Bankası Şişli Ticari Şubesi, TR10 0006 4000 0011 3980 0311 76 IBAN numaralı Türk Lirası hesabına 6.000,- Türk Lirası ön avans bedeli ödemeleri gerekmektedir. Ödeme açıklama kısmına “13-14 Ekim Azerbaycan Ziyareti Katılım Ücreti” yazılması gerekmektedir.

Katılım bedeli kesinleşmesine takiben, bakiye tutar ziyaret öncesinde katılımcılardan talep edilecektir.

Firma temsilcilerinin azerbaycan.tobb.org.tr adresinde başvuru formunu doldurduktan sonra “.jpeg” formatında bir fotoğraf ve pasaportun renkli kısmı ile ödeme yaptıklarına dair dekontu azerbaycan@tobb.org.tr adresine en geç 11 Ekim 2019 Cuma günü saat 12.00’ye kadar iletmeleri gerekmektedir.

Tüm üyelerimize duyurulur.