FTSO’DAN ÇİNCE DİL KURSU İNDİRİM PROTOKOLÜ

FTSO’DAN ÇİNCE DİL KURSU İNDİRİM PROTOKOLÜ
195 Kişi tarafından okundu 06/02/2020

FTSO ÜYELERİ İNDİRİMLİ ÇİNCE ÖĞRENECEK

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile TEOL Dil Okulları arasında ‘Çince dil kursu’ indirim protokolü imzalandı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve TEOL Dil Okulları Fethiye Şube Müdürü Cihan Yeşiltepe tarafından 5 Şubat Çarşamba günü imzalanan indirim protokolüne göre;  FTSO üyeleri, 1.derece yakınları ve çalışanları %20 indirimli olarak Çince dil kursundan faydalanabilecekler. Protokol uyarınca bu indirime ek olarak FTSO da üyeleri ve çalışanlarının Çince öğrenmelerine yüzde 20 oranında katkı sağlayacak böylece FTSO üyeleri ve çalışanları %35 oranında indirimle Çince öğrenebilecekler.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı TEOL Dil Okulları ile imzalanan protokolle ilgili yaptığı açıklamada, FTSO katkısının ilk 50 kişi için geçerli olduğunu belirterek, “Hedef Pazar ülkeleri arasında yer alan Çin’den bölgemize gelen turist sayısının artmasına paralel olarak üyelerimizden Odamıza Çince kurs açılması için yoğun talep geldi. FTSO olarak biz de üyelerimizin ve çalışanlarının Çinli misafirlerimizle daha iyi iletişim kurmalarını sağlamak Çince kursu açılması konusunda üzün süredir çalışıyoruz. Bu girişmelerimizin sonucu açılan kurstan üyelerimizin ve çalışanlarının indirimli yararlanabilmesi için protokol imzaladık. Bu protokol ile üyelerimiz, 1.dereceden yakınları ve çalışanları TEOL Dil Okulları’nda açılacak Çince kursundan %20 indirimli olarak faydalanabilecekler. Ayrıca Oda olarak biz de üyelerimiz ve çalışanları için ekstra katkı sağlayacağız ve böylece üyelerimiz ve çalışanları için indirim miktarı %35 olacak” diye konuştu.

Çince kursuna kayıt olmak isteyenlerin TEOL Dil Okullarına müracaatını beklediklerini ifade eden TEOL Dil Okulları Fethiye Şube Müdürü Cihan Yeşiltepe de, “Çince dil kursunu verecek olan eğitmenimiz Çinli. Kaliteli bir eğitim vermek için yola çıktık. Kursu iki seviye olarak planladık. Çince dil kursu bir kur toplam 100 saat sürecek. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile imzaladığımız indirim protokolü ile Oda üyelerine ve çalışanları indirimli olarak kurs hizmeti alabilecekler.” dedi.