WORKSHOP: MARKA İTİBARI İÇİN YERELLEŞTİRMENİN ÖNEMİ

WORKSHOP: MARKA İTİBARI İÇİN YERELLEŞTİRMENİN ÖNEMİ
40 Kişi tarafından okundu 13/02/2020

TOBB tarafından Odamıza iletilen yazıda, Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası'nın yazısına atfen; 18 Şubat 2020 tarihinde, 13:30-16:00 saatleri arasında, "Marka İtibarı İçin Yerelleştirmenin Önemi" konulu bir workshop düzenleneceği belirtilerek, toplantı kapsamında aşağıdaki konuların ele alınacağı iletilmektedir:

• Uluslararası marka-müşteri etkileşimlerinin önemli unsurlarından Localization (Yerelleştirme) ve Foreignization (Yabancılaştırma) nedir?
  • Marka itibarı açısından dilbilgisel doğruluk çalışmaları
  • Çeviri dünyasının geleceği olarak görülen Machine Translation (Makine Çevirisi) sürecine nasıl uyum sağlanır ve maliyetlerinizi azaltmak için makine çevirisini nasıl kullanabilirsiniz?
  • Makine Çevirisi için ilk aşama olan Translation Memory (Çeviri Belleği) nedir ve böyle bir belleğe sahip olmak neden sizin için gereklidir?

Workshop'a katılım ücretsiz olup, katılımcıların kayıt yaptırması beklenmektedir.

Tüm üyelerimize duyurulur.

ilgi & Kayıt: Hilal Akyıldırım [email protected]