BAŞKAN ÇIRALI SİGORTA HAFTASI’NI KUTLADI

BAŞKAN ÇIRALI SİGORTA HAFTASI’NI KUTLADI
90 Kişi tarafından okundu 07/09/2020

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 7-11 Eylül tarihleri arası kutlanacak Sigorta Haftası nedeniyle bir mesaj yayımlandı.

Başkan Çıralı, COVID-19 salgını nedeniyle bu yıl 7-11 Eylül tarihleri arasında kutlanacak Sigorta Haftası’na ilişkin mesajında, risklerin sayısının ve çeşitliliğinin her geçen gün arttığı bu günlerde etkin risk yönetimi için güçlü bir sigorta sektörüne ihtiyaç olduğunu söyledi. Ticari faaliyetlerin reel şekilde büyüyebilmesi için mali varlıkların ve ticari risklerin sigortalanması gerektiğini belirten Başkan Çıralı, “Bu vesileyle sigorta acenteleri ve eksperleri başta olmak üzere, tüm iş aleminin, sigortacılık sektöründe görev yapan paydaşlarımızın ve çalışanlarımızın Sigorta Haftası’nı kutluyorum.” dedi.