MUĞLA TİCARET ODALARI VE BORSASI BAŞKANLARI YATAĞAN’DA TOPLANDI

MUĞLA TİCARET ODALARI VE BORSASI BAŞKANLARI YATAĞAN’DA TOPLANDI
94 Kişi tarafından okundu 14/09/2020

MUTSO Zeytinpark’da bir araya gelen Muğla Ticaret Odaları ve Borsası yönetim kurulu başkanları, ‘Muğla Odaları ve Borsa Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı’ öncesi görüş alışverişinde bulundu.

12 Eylül 2020’de MUTSO Zeytinpark’ta gerçekleştirilen toplantıya, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, MUTSO Meclis Başkanı Hüseyin Koray Özcan, Muğla Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Öztürk, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Marmaris Ticaret Odası (MTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Ayhan, Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer katıldı.

Toplantıda önümüzdeki günlerde ortak gerçekleştirilmesi planlanan ‘Muğla Odaları ve Borsa Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı’ masaya yatırıldı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, koronavirüs pandemisinin Muğla ticaretine etkilerinin ez aza indirilmesi için alınacak önemler de gündeme geldi.