Psikoteknik Raporları Hakkında Önemli Duyuru

Psikoteknik Raporları Hakkında Önemli Duyuru
158 Kişi tarafından okundu 04/01/2021

Sayın Üyemiz,

Koronavirüs (COVİD-19) salgını sürecinin devam etmesi ve kontrollü sosyal hayat döneminde yaşanabilecek mağduriyetin engellenebilmesi amacıyla, Karayolları Taşıma Yönetmeliği 34 üncü maddesi kapsamında şoförlük mesleğini icra edenlerin bedeni ve psikoteknik açıdan sağlıklı olduklarını gösteren bir sağlık raporunu (Psikoteknik Değerlendirme raporu) yetkili sağlık kuruluşlarından her 5 yılda bir almaları hükmü gereği uygulanacak idari yaptırım 30.06.2021 tarihine kadar ertelenmiştir.