SERBEST MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER FTSO’YU ZİYARET ETTİ

SERBEST MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER FTSO’YU ZİYARET ETTİ
188 Kişi tarafından okundu 03/03/2021

1-7 Mart Muhasebe Haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (FSMMMO) yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret ederek, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

FTSO Hizmet Binası’na gelen FSMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Köse ile yönetim kurulu üyeleri Murat İnce, Mehmet Tekin ve Murat Koca’yı, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Süreyya Gürol karşıladı.

Ziyaretçilerin nezdinde, serbest muhasebeci ve mali müşavirlerin Muhasebe Haftası’nı kutlayan Başkan Çıralı, FTSO olarak bu meslek grubunu çalışma arkadaşı olarak gördüklerini söyledi. Başkan Çıralı, ziyaretçilere FTSO öncülüğünde Seydikemer’in Çobanisa Mahallesi’nde yapılacak Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas Süt Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) ile Fethiye Körfezi’nde dalış turizmine kazandırılması planlanan Fethiye Su Altı Tarih Parkı projeleri hakkında da bilgi verdi.

Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile devam ederken hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.