FTSO’NUN TOBB AKREDİTASYON BELGESİ YENİLENDİ

FTSO’NUN TOBB AKREDİTASYON BELGESİ YENİLENDİ
147 Kişi tarafından okundu 03/03/2021

Profesyonel kadrosuyla gelişmeleri yakından takip ederek, hizmet kalitesini her geçen gün arttıran Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), kurumsal yapı içinde Avrupa standartlarında hizmet verdiğini tescilleyen 6. Dönem TOBB Akreditasyon Belgesi’ni aldı. Akreditasyon Belgesini FTSO Yönetimi Kurulu ile paylaşan Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Ciddi bir denetimin ardından almaya hak kazandığımız Akreditasyon Belgemizi Ankara’da düzenlenecek törenle TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden alacaktık ancak pandemi nedeniyle tören yapılamadığı için belgemiz kargo yoluyla Odamıza iletildi. Bu başarı uyumlu ekip çalışmasının sonucu. Daha da iyiyi hedefleyerek yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

TOBB Akreditasyon Sistemi kapsamında yapılan denetimden başarıyla geçen FTSO, 5 yıldızlı hizmet vermeye devam ettiğini kanıtlayan TOBB Akreditasyon Belgesi’ni aldı. FTSO Yönetim Kurulu’nun 23 Şubat 2021 Salı günü yapılan toplantısında, 6. Dönem TOBB Akreditasyon Belgesini Yönetim Kurulu üyeleriyle paylaşan Başkan Osman Çıralı, “TOBB Akreditasyon Sistemini başarıyla uygulayan Odamız, 23-24 Aralık 2019 tarihlerinde Türk Loydu Denetçisi Berker Telek tarafından gerçekleştirilen denetimden başarıyla geçerek 5 yıldızlı hizmet verdiğini bir kez daha tescilledi. İki gün süren denetim sırasında Odamızın çalışmalarını her alanda iyileştirdiği ve geliştirdiği ortaya çıktı. Bu başarı ekip çalışmasının, yönetimimiz ile personelimizin uyumlu çalışmasının sonucu. Denetim sonucuna göre hak ettiğimiz belgemizi 2020 yalında Ankara’da düzenlenecek törenle TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden alacaktık ancak pandemi nedeniyle tören yapılmadığı için belgemiz kargo yoluyla Odamıza iletildi. Emeği geçen tüm personelimize, Meclis, Yönetim Kurulu ve Meslek Komitesi üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. 31 Aralık 2022 tarihine kadar geçerli olan yeni Akreditasyon Belgemizin üyelerimize, Odamıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Akreditasyon sistemi, Odamızın hizmet kalitesinin standardizasyonu açısından büyük önem taşıyor. Kurumsal kapasitemizi arttırarak üyelerimize daha kaliteli hizmet vermek önceliğimiz. Bundan sonraki süreçte de bu belgenin gerekliliklerini yerine getirerek, daha iyiyi hedefleyerek yolumuza devam edeceğiz.” diye konuştu.

Ardından Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcıları Mete Ay, Kemal Hıra, Sayman Üye İbrahim Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri, Fatih Tufan, Ramazan Dim, Halil İbrahim Öztürk, Şevket Süreyya Gürol, Emre Başaran, Genel Sekreter Ezgi Kullukçu ve Akreditasyon Sorumlusu Aysun Şanlısoy günün anısına fotoğraf çektirdi.

TOBB bünyesinde EFQM mükemmellik modeline ve akreditasyon sistemine geçen ilk odalardan biri olan FTSO, Türk oda-borsa sisteminin hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, TOBB’a bağlı Oda/Borsalarda uygulanan sistemlerinin birbiriyle uyumlu olması ve dolayısıyla Avrupa Oda/Borsa Sistemine uyumunun sağlanması amacıyla geliştirilen TOBB Akreditasyon Sistemini 2010 yılından bu yana uyguluyor.