1 Fikir 1 Ege Buluş, İnovasyon, Girişimcilik Yarışması hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

1 Fikir 1 Ege Buluş, İnovasyon, Girişimcilik Yarışması hk.

Tüm Mucitler İcat İnovasyon ve Araştırma Derneği (TÜMMİAD) tarafından ülkemizin yedi bölgesinde düzenlenecek olan "1 Fikir 1 Türkiye" yarışmasının "1 Fikir 1 Ege" kısmı 27 Eylül 2024 Cuma günü Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Muğla'da gerçekleştirilecek olan "1 Fikir 1 Ege" etkinliği, genç yetenekleri ve girişimcileri projelerini sunmaları ve hayata geçirmeleri için cesaretlendirmeyi amaçlamaktadır. Etkinlik, bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak projelerin teşvik edilmesi için önemli bir platform sunmaktadır.

Etkinlik Kapsamında:

● Fikir, Buluş Girişimcilik Yarışması: Katılımcılar, yenilikçi projelerini seçkin bir jüriye sunacak ve en başarılı projeler ödüllendirilecektir.

● Mentorluk Seansları: Deneyimli mentorlar, katılımcılara projelerini geliştirmeleri konusunda rehberlik edeceklerdir.

● Yatırımcı Görüşmeleri: Katılımcılar, yatırımcılarla birebir görüşme fırsatı bulacaklardır.

● Ağ Kurma Etkinlikleri: Girişimciler, yatırımcılar, akademisyenler ve iş dünyasından profesyonellerle tanışma ve iş birlikleri kurma imkânı bulacaklardır.

● Bölgesel yarışmalarda dereceye giren mucit ve girişimcilerin Türkiye finalinde yarışmaya hak kazanacaktır.

● Türkiye finalinde dereceye girecek mucit ve girişimcilerin uluslararası "1 Idea 1 World" yarışmasında ülkemizi temsil edeceklerdir. Yarışmaya katılım için herhangi bir eğitim düzeyi sınırlaması bulunmamaktadır. Özellikle üniversite öğrencileri ve genç girişimciler katılım için teşvik edilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.