* 1. İİT - 2013 Çin Ekonomi & Ticaret Forumu ve Fuarı Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* 1. İİT - 2013 Çin Ekonomi & Ticaret Forumu ve Fuarı Hk.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan bir yazıda,Ningxia Hui Özerk Bölgesi Hükümetinin, Ticaretin Geliştirilmesi için İslam Merkezi’nin (ICDT) de desteğiyle 12-16 Eylül 2013 tarihleri arasında Çin Ningxia Hui Özerk Bölgesi başkenti Yichuan’da 1. İİT-Çin Ekonomi & Ticaret Forumu ve Fuarı 2013’ü düzenlenecektir.

Fuar ve Forum'a katılmak isteyenlerin, TOBB web sayfasındaki (www.tobb.org.tr) sağ panelinde yer alan ''Uluslararası  İş İmkanları/ Yurt Dışı Etkinlikleri'' başlığı altında yer alan katılımcı formunu doldurarak, 1. İİT- Çin Ekonomi & Ticaret Forumu irtibat bölümüne  (faks: +86 951 5133 585 Email: tangjie@ccpit.org iletmeleri ayrıca, katılımları hakkında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na iletilmek üzere, TOBB'a (Faks: 0312 218 22 09 ) bilgi verilmesi gerekmektedir.