* 1 Milyar Aç İnsan İçin İmza Kampanyası - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* 1 Milyar Aç İnsan İçin İmza Kampanyası

Birleşmiş Milletler Gıda Ve Tarım Örgütü(FAO) dünya üzerinde açlık çeken 1 milyar insanın durumuna dikkat çekmek amacıyla 11 Mayıs 2010 tarihinde küresel ölçekte "1 Milyar Aç İnsan "imza kampanyası başlatmıştır.Söz konusu kampanya ile amaç dünya üzerinde açlık çeken 1 milyar insanın açlık sorunun çözümü için hükümetler başta olmak üzere sivil toplum örgütlerinin konuya dikkatini çekerek , özellikle hükümetlerin açlığı öncelikli gündem maddesi haline getirmeleri için gerekli etkiyi yaratmaktadır.

Kampanyaya www.1billionhungry.org adresinden erişilebilmektedir. Söz konusu sitedeki alanlara elektronik posta adresi, kullanıcı adı, şehir ve ülke bilgilerini girerek kampanyaya katılmak mümkündür.