* 1. Orta Asya Modern Tarım Teknikleri ve Bitki Besleme Kongresi Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* 1. Orta Asya Modern Tarım Teknikleri ve Bitki Besleme Kongresi Hk.

Sayın Üyemiz,

01-03 Ekim 2013 tarihleri arasında Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi ev sahipliğinde Bişkek’te uluslararası katılımlı 1. Orta Asya Modern Tarım Teknikleri ve Bitki Besleme Kongresi düzenlenecektir.

Kongre, başta T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Mehmet Mehdi EKER, Azerbaycan Tarım Bakanı Sayın İsmet ABBASOV ve Kırgızistan Tarım Bakan Yardımcısı Sayın Dıykanbay KENCEBAYEV olmak üzere ilgili kurum ve kuruluş mensuplarının da katılımları ile geniş ve seçkin bir kadroyla Orta Asya ülkesinde ilk defa gerçekleştirileceği; Kongrede, modern tarım ve bitki besleme alanında yapılan farklı disiplinlerdeki tarımsal araştırmaların ve geliştirilen yeni tekniklerin ortak bir platformda sunulması amaçlanmaktadır.

Tarımsal yenilik sistemlerinin geliştirilmesi ve yeni pazarlar oluşturulması bağlamında bölgesel çalışmaların başlatılmasına da yön verilecek Kongre ile ilgili ayrıntılı bilgi www.agricasia2013.com bağlantısında ulaşılabilir.