* 11. Sanayi Kongresi ve İnovasyon Sergisi Hakkında - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* 11. Sanayi Kongresi ve İnovasyon Sergisi Hakkında

Sayın Üyemiz,

“İSO 11.Sanayi Kongresi ve İnovasyon Sergisi”nin 19–20 Aralık 2012 tarihinde İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Teması “Sürdürülür Rekabet Gücü: BÖLGESEL ÜRETİM, KÜRESEL GÜÇ” olarak belirlenen “İSO 11. Sanayi Kongresi ve İnovasyon Sergisi”ne her yıl olduğu gibi bu yılda, başta KOBİ`ler olmak üzere sanayicilerin, kamu yöneticilerinin, iş dünyası, üniversite ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin geniş katılımı beklenmektedir.

Sanayi kongresi kapsamında bir İnovasyon Sergisi`ne de ev sahipliği yapılacaktır. İnovasyon Sergisi`nde firmalar ve kurumlar, yenilikçi ürün veya sonuçlanmış projelerini “Bilgi”, “Fikir ve Proje” ve “İnovasyon” tematik alanlarında yer alacak stantlarda sergileyebileceklerdir.

Detaylı programını www.iso.org.tr/kongre adresinden inceleyebileceğiniz belirtilmiştir.