12-13 ARALIK 2019 TUNUS İHRACAT FORUMU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

12-13 ARALIK 2019 TUNUS İHRACAT FORUMU

TOBB’tan tarafımıza iletilen yazıda Ticaret Bakanlığı’nın ilgi yazısına atfen, Tunus’taki Sfax Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, 12-13 Aralık 2019 tarihlerinde 2. Tunus İhracatı Forumu’nun düzenleneceği bildirilmektedir.

Tarım-gıda endüstrisine odaklanacak etkinlikte, Tunus şirketlerinin uluslar arası pazarlarda daha iyi konumlandırılması ve Tunus ürünleri için dünya çapında gerçek ihracat fırsatları sunulması amaçlanmaktadır.

Forumun firmalar arası toplantılar, sunumlar ve konferanslardan oluşacağı ve etkinlik süresince katılımcı firmalarımızın konaklama, yemek ve transfer masraflarının karşılanacağı belirtilmektedir.

Etkinlik hakkında detaylı bilgiye www.tunisiaexport.org adresinden ulaşılabilmektedir.

Tüm üyelerimize duyurulur.