12.EGE İLLERİ TÜRKİYE TANITIM GÜNLERİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

12.EGE İLLERİ TÜRKİYE TANITIM GÜNLERİ

Muğla Valiliği’nden Odamıza gelen yazıda, Ege Bölgesini oluşturan İllerin Ankara’da faaliyet gösteren Vakıf ve Derneklerin bir araya gelmesi ile kurulan EGEM Platformu tarafından Ankara’da her yıl düzenlenen “Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri” bu yıl 28 Kasım - 01 Aralık 2019 tarihleri arasında ANFA Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Söz konusu etkinlikte ziyaretçi katılımı ücretsiz olup illerimizin kültürünün, turizminin iyi bir şekilde tanıtılması, bölgemizde yetiştirilen tarım ürünlerinin yanısıra üretilen sanayi ve el sanatı ürünlerinin de tanıtımında Valilikler, Büyükşehir ve İlçe Belediyeleri, üniversiteler ve odaların yani sıra firmalar da stant katılımı sağlayabileceklerdir.

Bu bağlamda, etkinliğin organizatörü olarak ÜTOPYA Creative firması yetkili kılınmıştır. Stant talepleri hakkında detaylı bilgi için firma bilgileri: GSM: Faruk Koca 0533 404 41 26 ve Sinem Tekin 0532 069 15 24’dür.  Fuar Organizasyonu hakkındaki detaylı bilgiler ektedir.

Tüm üyelerimize duyurulur.

12.EGE İLLERİ TÜRKİYE TANITIM GÜNLERİ