13’üncü YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

13’üncü YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteğinde ve Antalya Ticaret Borsası organizasyonunda "Sizin Oraların Nesi Meşhur?" sloganıyla 09-13 Ekim 2024 tarihlerinde, ANFAŞ-Antalya Fuar ve Kongre Merkezi'nde 13.YÖREX–Yöresel Ürünler Fuarı düzenlenecektir.

Odamızın da katılım sağlayarak Fethiye ve Seydikemer ’in yöresel ürünlerini tanıttığı YÖREX’te, her yıl coğrafi işaretli ürünler üreten ve ticaretini gerçekleştirenler, ulusal ve uluslararası market zincirleri ve e-ticaret portaları yöneticileriyle bir araya gelmekte ve ikili iş görüşmelerinde (B2B eşleştirme) bulunmaktadır. YÖREX'in düzenlendiği fuar merkezinde yer alan TOBB standında gerçekleştirilecek olan B2B eşleştirme programına katılmak isteyen üyelerimizin https://yorex.com.tr/b2b/ yer alan başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Saygılarımızla,

Umur Çelebi