* 14. Özel Sektör Toplantısı [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* 14. Özel Sektör Toplantısı [TOBB]

Sayın Üyemiz,

İslam Ticaret ve Sanayi Odası, Birleşik Arap Emirlikleri Ticaret Odaları Federasyonu ve Şarjah Ticaret ve Sanayi Odası’nın önderliklerinde organize edilen “İslam Ülkeleri Arasında Ticaretin ve Ortak Yatırım Girişimlerinin Geliştirilmesi” temalı 14. Özel Sektör Toplantısı, 24–26 Nisan 2011 tarihlerinde, Birleşik Arap Emirlikleri’nin, Şarjah kentinde 13. İslam Ticaret Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenecektir. Söz konusu toplantıda bu yıl ekonomileri gelişmekte olan İslam Konferansı Örgütü üyesi ülkeler ve özel sektörün rolü tartışılacaktır. Toplantılara Arap ve diğer İKÖ ülkelerinden çok sayıda girişimci, tüccar, sanayici ve uluslararası kurumların yanı sıra banka ve finans kurumlarının temsilcilerinin katılmaları beklenmektedir.

Anılan toplantıya katılım için başvuru formlarına, Birliğimizin Dış Ekonomik İlişkiler Dairesinin http://www.tobb.org.tr/DEID/Sayfalar/AnaSayfa.aspx adresli web sitesinden ulaşılabilir.