15-18 OCAK HORECA ANTALYA FUARI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

15-18 OCAK HORECA ANTALYA FUARI

ANFAŞ – Antalya Fuar ve Kongre Merkezi tarafından organize edilen Türkiye’nin en büyük HORECA buluşması ANFAŞ Hotel Equipment 31. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı ile ANFAŞ Food Product 27. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı, yenilenen yüzleriyle 15-18 Ocak 2019 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da eş zamanlı olarak kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Yurtiçi ve yurtdışından gelen sektör profesyonellerine ev sahipliği yapacak olan büyük organizasyonun otel, restoran ve bar yöneticileri ile yüzyüze görüşme imkanı sunmasının yanı sıra, konaklama sektörüne hizmet veren kamu kurum ve kuruluşlarının satın alma yetkililerine de ulaşma imkanına fırsat tanıyacak ve mevcut müşteri ilişkilerini güçlendirmek isteyenler için yeni iş bağlantıları sağlayacaktır. HORECA; otel yetkilileri, satın alma sorumluları, restoran, bar ve cafe işletmecileri, avm’ler, zincir marketler, Ticaret ve Sanayi Odaları’ndan oluşacak 450'nin üzerinde katılımcıyı, yurt içinde 81 il ve yurt dışında 45'in üzerinde ülkeden 45.000'in üzerinde profesyonel ziyaretçiyle bir araya getirmeyi planlıyor.

Geçen sene de toplamda 44.625 ziyaretçiyi ağırlayan fuara, azami 50 m² alanda m²başına 150TL KOSGEB desteği sağlanmaktadır.

15 -18 Ocak 2020 tarihleri arasında Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek HORECA fuarına katılmak için http://www.anfashotelequipment.com/index.php ve http://www.anfasfoodproduct.com/ Web sayfalarından kayıt formu doldurabilir veya satış yetkilileri ile irtibata geçebilirsiniz.

Gizem Özsoy

Yurtiçi Ziyaretçi Temsilcisi