* 15. Körfez İşbirliği Konseyi Ortak Fuarı Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* 15. Körfez İşbirliği Konseyi Ortak Fuarı Hk.

Değerli Üyemiz,

Birleşik Arap Emirlikleri Ekonomi Bakanlığı tarafından, Birleşik Arap Emirlikleri Yüksek Şura Üyesi ve Emiri Ekselansları Şeyh Dr. Sultan bin Mohammed Al - Qasimi’nin katılımlarıyla, İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası tarafından, 26-30 Mayıs 2014 tarihleri arasında, Sharjah Emirliğinde, Expo Fuar Merkezinde, 15. Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) Ortak Fuarı düzenlenecektir.

Söz konusu organizasyonun; KİK bölgesindeki firma ve kurumlan buluşturmayı amaçladığı belirtilerek, KİK bölge ülkelerinde iş yapma ortamı hakkında katılımcıların bilgilendirilmesini, KOBİ’lerin desteklenmesinde KİK ülkelerinin rolünün aydınlatılmasını, Körfez ekonomisinin yatırım ve ticari potansiyelinin yabancı yatırımlara tanıtılmasını, KİK ülkelerindeki hizmet, sanayi ve ürünlerin teşvik edilmesini ve KİK ülkeleri arasındaki ticaretin teşvik edilmesini hedeflemektedir.

Anılan etkinliğin sponsorluk imkanlarına, alan kontratına, broşürüne ve alan planına Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr) sağ panelindeki “Uluslararası İş İmkanları / Yurt Dışı Etkinlikler” başlığı altından ulaşılabilmektedir.