* 18. Van Asya İpekyolu Sanayi ve Ticaret Tedarikçileri Fuarı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* 18. Van Asya İpekyolu Sanayi ve Ticaret Tedarikçileri Fuarı

Sayın Üyemiz,

Van Valiliği, Van Belediyesi, Van Ticaret ve Sanayi Odası Öncülüğünde bu yıl 18 si gerçekleştirilecek olan VAN ASYA İPEKYOLU SANAYİ VE TİCARET TEDARİKÇİLERİ FUARI Bölgeye ve komşu ülke pazarlarına açılmak için büyük önem arz etmektedir. Bölgenin en büyük organizasyonu olan fuar yılda bir defa buluşma noktası konumundadır her yıl oldukça verimli geçen fuar gün geçtikçe büyüme göstererek sayılı fuarlar arasında yerini almıştır. 2010 yılı fuarına 124 firma katılım göstermiş ve 60.000 kişi tarafında ziyaret edilmiştir.

18. Van Asya İpek Yolu Sanayi ve Ticaret Tedarikçileri Fuarı bu yıl 5-9 Ekim 2011 tarihleri arasında Van Altaylı Fuar alanında düzenlenecektir. Fuar ile ilgili detaylı bilgiye http://www.vanasyafuar.com adresinden ulaşılabilir.