* 19. Dünya İSG Kongresi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* 19. Dünya İSG Kongresi

Sayın Üyemiz,

Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği  Kongresi`nin 19`uncusu 11–15 Eylül 2011 tarihleri arasında İstanbul`da Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Kongre kapsamında iş sağlığı ve güvenliği açısından kritik önemi olan ürünlerin Türkiye`de tanıtılması, Türk üreticilerin uluslararası arenada kendini göstermesi ve iş sağlığı ve güvenliği alanında kamuoyunun bilinçlendirilmesi için eş zamanlı 5 gün süreyle "19. Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Kongre Fuarı" düzenlenecektir.

Söz konusu kongre ve fuar ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.safety2011turkey.org ve www.exhibition.safety2011turkey.org adreslerinden ulaşılabilinecektir.