2. ÇİN ULUSLARARASI İTHALAT FUARI ŞANGAY’DA DÜZENLENİYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

2. ÇİN ULUSLARARASI İTHALAT FUARI ŞANGAY’DA DÜZENLENİYOR

20.04.2019 tarihli Ticaret Bakanlığı’ndan Odamıza iletilen yazıda, geçen yıl 240 m2’lik bir alanda 130 ülkeden 2800 firmanın iştiraki ile gerçekleştirilen, Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC)’nin ev sahipliğini üstlendiği Çin Uluslararası İthalat Fuarı (CIIE)’nın ikincisinin 05-10 Kasım 2019 tarihinde, Şangay’da düzenleneceği bildirilmiştir.

Söz konusu fuarda, bu yıla ait 4.000m2’lik bir alanın ülkemiz için tahsis edilmiş olduğu, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından milli katılım organizasyonu düzenleneceği, bahsekonu fuarda hizmet ticareti için de ayrı bölümler oluşturulacağı ifade edilmekte olup, hizmet sektöründe yer alan firmalarımızın katılımının yararlı olacağının altı çizilmiştir.

Fuara katılım sağlayacak üyelerimize ait bilgilerin, yetkili organizatör İMMİB’e yönlendirilmesi amacıyla, Ticaret Bakanlığı’na iletilmek üzere en geç 13 Eylül 2019 tarihine kadar yasar.beyaz@tobb.org.tr adresine iletilmesi gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.