*2.Tur Seçimine İlişkin Oy Pusulaları Örneği - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

*2.Tur Seçimine İlişkin Oy Pusulaları Örneği

18 Mayıs 2013 Cumartesi 09:00-13:00 saatleri arasında, yargı gözetiminde yapılacak olan yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu asil ve yedek üyeliği ile  disiplin kurulu asil ve yedek üyeliği  ve genel kurul asil ve yedek üyeliği seçimine ilişkin örnek oy pusulaları ilişiktedir.

Yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu asil ve yedek üyeliği ile genel kurul asil ve yedek üyeliği seçimine ilişkin oy pusulasında muhakkak meclis üyesi olan gerçek kişilerin ismi yer alacaktır.

Disiplin kurulu asil ve yedek üyeliği seçiminde

•    Kullanılacak  oy pusulalarında, aday olan tüzel kişilerin unvanlarının yanına mutlaka tüzel kişinin temsilcisi gerçek kişinin adının da yazılması gerekmektedir. Tüzel kişinin temsilcisi gerçek kişinin temsil yetkisi sona erdiğinde disiplin kurulu üyeliği de son bulur.
  •    Meclis üyeliğine seçilenler disiplin kurulu üyeliğine seçilemez.
  •    Disiplin kurulu üyeliğine seçilebilmek için TOBB Organ Seçimleri Yönetmeliğinin 6. maddesinde belirtilen seçilme yeterliliklerinin yanında daha önceden herhangi bir disiplin veya para cezası almamış olmak ve en az lise ve dengi okul mezunu olmak gerekmektedir. Tüzel kişilerin gerçek kişi temsilcileri de aynı şartları yerine getirmesi gerekmektedir.
Genel Kurul Oy Pusula Örneği
Yönetim Oy Pusula Örneği