*2013 Üye Memnuniyet Anket Değerlendirmesi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

*2013 Üye Memnuniyet Anket Değerlendirmesi

Sayın Üyemiz,

Odamızda uygulanan Kalite Yönetim Sistemi ve EFQM Mükemmellik Modeli çerçevesinde   26-30 Ağustos 2013 tarihlerinde yapmış olduğumuz üye memnuniyet anketlerinin sonuçları değerlendirilmiştir.

Anketimize vermiş olduğunuz katkı için teşekkür ederiz.

Anket sonuçlarına göre Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak siz üyelerimizin memnuniyetinin en yüksek olduğu hizmetler;

Ayrıca üyelerimizce odamızın il genelinde saygınlığa sahip bir kurum olduğu değerlendirmesi ve algısı bulunmaktadır.

Anket sonuçlarına göre iyileştirmeye açık alanlarımız ise;

•  Meslek Komitelerimizin mesleki ve sektörel alanlardaki çalışmalarının yetersiz olması
  •   Meslek Komite temsilcilerinin üyelerimizce tanınmaması
  •   FTSO’nun sektörel araştırmaları ve raporları
  •   İş Makinesi Tescil hizmeti

çıkmıştır. İyileştirmeye açık alanlarımızla ilgili olarak; Odamızca gerekli planlama çalışmaları başlamış olup aksiyona geçilmiştir.

Üyelerimizden gelen geri bildirimler, Odamızın ve üyelerimizin güçlendirilmesi açısından çok değerli olup, katkılarınız için teşekkürlerimizi tekrar ederiz.

Saygılarımızla.