* 2014 TOBB Türkiye Fuar Rehberi Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* 2014 TOBB Türkiye Fuar Rehberi Hk.

Sayın Üyemiz,

‘2014 TOBB TURKEY FAIR GUIDE’ ve ‘2014 TOBB TÜRKİYE FUAR REHBERİN’ Kitap ve CD’leri hazırlanmaktadır.

Türkiye Odaları ve Borsalar Birliği’nin ‘TÜRKİYE FUAR REHBERİ 2014’ kitap ve CD’leri bu yıl da TOBB tarafından yetkilendirilen ‘Anadolu Basın Merkezi’ tarafından hazırlanmaktadır.  Kasım ayında tamamlanacak olan proje kapsamında Türkçe ve İngilizce iki ayrı kitap ve CD hazırlanarak yurt içi ve yurt dışında TOBB güvencesiyle dağıtılacaktır.

Söz konusu tanıtım projesinde yer almak isteyen üyelerimizin www.turkiyefuarrehberi.com internet adresinden detaylı bilgiye ulaşabilirler.