* 2015 BAMAKO 11. Uluslararası Fuarı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* 2015 BAMAKO 11. Uluslararası Fuarı

Değerli Üyemiz,

Mali Ticaret ve Sanayi Odası ile Fas İhracat Merkezi (Maroc Export) ve Kazablanka Fuarlar ve Sergiler Ofisi (OFEC) işbirliğinde 15-25 Ocak 2015 tarihlerinde Mali, Bamako' da "2015 Bamako 11. Uluslararası Fuarı" gerçekleşecektir.

Fuar boyunca, katılımcılara İslam İşbirliği Teşkilatı ülkeleri ile iş bağlantılarını geliştirmeleri hususunda bir fırsat sağlayan, firmalar arası (business-to-business) toplantılar ve ikili görüşmelerin organize edilecektir.

Fuara'a katılmak isteyen katılımcılar için katılım formuna TOBB  web sitesi
(www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Yurtdışı Etkinlikler" bölümünden ulaşılmaktadır.

Detaylı bilgi için:

- Mali Ticaret ve Sanayi Odası, Tel: +223 76392235, +223 66752076,
E-mail: nonseccim@gmail.com, mbabasylla@hotmail.com,ccim@ccimmali.org,
- Le Centre Marocain de Promotion des Exportations- MAROC, Tel: +212 614 010721, E-mail: drafate@,marocexport.gov.mave
- I'Office des Foires et Expositions de Casablanca (OFEC), Tel: +212 661 830321, E-mail: n. fadilmarocexhibitions@,gmail.com