2024 Emekliler Yılı Hakkında - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

2024 Emekliler Yılı Hakkında

Sayın Üyemiz; bilindiği üzere 2024 yılı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Emekliler Yılı” olarak ilan edilmiştir. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen faaliyetlerde kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimler ve diğer tüm sosyal taraflar paydaş olarak yer almaktadır.

Fethiye Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Osman Akbeyaz, bu yılın emekliler yılı ilan edilmesi nedeniyle SGK ile irtibatlı bir çok kuruluşa emeklilere özel indirimler yapmalarını talep ederek, Odamıza bağlı üyelerimizin iş yerlerine & mağazalarına gelen emeklilere ürünlerinin liste fiyatları üzerinden gönüllülük esasına dayali indirim yapılması hususunda destek istemiştir.

Bilgilerinize sunarız.