* 21. Hasyurt Tarım Fuarı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* 21. Hasyurt Tarım Fuarı

Sayın Üyemiz,

18 - 21 Nisan tarihleri arasında Antalya’nın Finike ilçesine bağlı Hasyurt Belediyesi tarafından bu sene 21. Hasyurt Tarım Fuarı düzenlenecektir.

Bu sene 21. düzenlenecek olan Hasyurt Tarım Fuarı’nın 10 bin metrekare kapalı ve 20 bin metrekarede açık olmak üzere yaklaşık 30 bin Metrekarede alanda yerleşecek olan fuarda firmalar son teknolojilerini ve yeni çıkan ürünlerini yöre halkıyla paylaşabilme ve tanıtma imkânı sunulacaktır. Fuara bu seneki katılımın 40 bin kişi civarında olmasını hedeflenmektedir. Fuara katılan 83 firmadan 23`ünün yeni olmak üzere fuara yabancı firmaların Türkiye temsilciliklerinin de katılacaktır.

Detaylı Bilgi:

Mehmet ÜNAL