22 OCAK 2020 İRAN TİCARET VE TEKNOLOJİ TOPLANTISI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

22 OCAK 2020 İRAN TİCARET VE TEKNOLOJİ TOPLANTISI

Sayın Üyemiz,

İran İslam Cumhuriyeti Büyükelçiliği’nin Dışişleri Bakanlığımıza iletilen notasında, İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanının Bilim ve Teknolojiden Sorumlu Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Sorena Sattari’nin 21-23 Ocak 2020 tarihleri arasında ülkemize gerçekleştireceği ziyaret vesilesiyle, 22 Ocak 2020 tarihinde 10:00-14:00 saatleri arasında İstanbul Elit World Hotel Konferans Salonunda iki ülkenin iş ve ekonomi çevrelerinin katımıyla, “Ticaret-Teknoloji Toplantısı”nın düzenleneceği belirtilmektedir.

İran tarafından söz konusu toplantıya ileri malzemeler, mühendislik hizmetleri, makine ve teçhizat, elektronik, sağlık, Bilgi Teknolojileri ve Bilgi ve İletişim Teknolojileri, hizmetler sektörlerinde faaliyet gösteren 64 İranlı ticari firmanın katılımı öngörülmekte olup anılan firmaların listesi ekte yer almaktadır.

10:00 İran Cumhurbaşkanı Yardımcısının konuşması ve diğer konuşmalar

11:30 Firmalararası ikili görüşme