* 23. Uluslararası Madencilik Kongresi ve Sergisi Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* 23. Uluslararası Madencilik Kongresi ve Sergisi Hk.

Sayın Üyemiz,

16-19 Nisan 2013 tarihlerinde Antalya Limak Limra Otel'inde Türkiye 23. Uluslararası Madencilik Kongresi ve Sergisi gerçekleştirilecektir. Gerek yurtiçi gerekse yurtdışı madencilik çevrelerinden 2011 yılında çok büyük bir ilgi gören etkinliğe bu yıl tüm Dünya‘dan 1.000‘in üzerinde delege katılımı beklenmektedir.

TMMOB Maden Mühendisleri Odası tarafından, 1969 yılından itibaren her iki yılda bir düzenlenmekte olan Madencilik Kongresi ve Sergisi, gerek üstün bilimsel ve teknik niteliği gerekse yüksek katılım düzeyi ile ülkemiz madencilik sektörünün en önemli etkinliği olma özelliğini 44 yıldır sürdürmekte olup, bu yıl yapılacak olan 23. Kongre'de 50'nin üzerinde ülkeden 300'e yakın bilimsel bildirinin sunumu olacaktır. Çok sayıda özel sunumun da yer alacağı Kongre‘ye; 90'dan fazla üniversite, 30'dan fazla araştırma kurumu ve 120'nin üzerinde kamu ya da özel şirket mensubu katılacaktır.

Kongre kapsamında, madencilik endüstrisinin ürün ve hizmetlerini sergileyebileceği geniş katılımlı bir sergi de gerçekleştirilecek olup, söz konusu platform ülkemiz madencilik sektörünün bu en önemli etkinliğinde sektör temsilcilerine iletişim ve işbirliği imkanlarını sağlanacaktır.

Türkiye 23. Uluslararası Madencilik Kongresi ve Sergisi ile ilgili tüm detaylara http://www.imcet.org.tr/ sitesinden ulaşılabilmekte olup, Kongre'ye delege olarak katılmak isteyen üyelerimizin söz konusu internet sitesinde mevcut kayıt formunu doldurarak Kongre Yürütme Kurulu'na iletmesi gerekmektedir.