* 29. Dönem GBOK Toplantısı Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* 29. Dönem GBOK Toplantısı Hk.

Sayın Üyemiz,

Türkiye – AB Gümrük Birliği Ortak Komitesi (GBOK), Gümrük Birliği’ni ilgilendiren alanlarda ortaya çıkan sorunların çözümü ve Birliğin düzgün işleyişinin sağlanması hakkında 29. dönem GBOK toplantısı 17-18 Nisan 2013 tarihlerinde Ankara’da düzenlenmiştir.

Toplantı sonrası Ekonomi Bakanlığı tarafından hazırlanan “Türkiye - AB Gümrük Birliği Ortak Komitesi 29. dönem toplantısına ilişkin not ekte bilgilerinize sunulmuştur.

Bilgi Notu