* 3. RENSEF Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* 3. RENSEF Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı

Sayın Üyemiz,

RENSEF 2015 Fuarı’nda, güneş enerjisi, biyogaz, biyoatık ve enerji verimliliği konularında sektör mensupları, enerji yatırımcıları ve yatırım yapmayı düşünenler bir araya gelecek. Agoras Fuarcılık Hizmetleri tarafından düzenlenecek RENSEF Fuarı’nın hedefi Akdeniz’de turizm ve tarım yatırımcılarına başta enerji verimliliği, güneş enerjisi, biyokütle enerjisini anlatmak isteyen firmalarla ulusal ve uluslararası yatırımcıları buluşturmaktır. Antalya'da ve ülkemizin güneyinde enerji konusunda düzenlenen ilk fuar olma özelliğini taşıyan RENSEF Fuarı’nda, katılımcıların deneyimlerini ve birikimlerini paylaşabilecekleri RENSEF Forum kapsamında çeşitli paneller, konferanslar ve ticari sunum toplantıları da yer alacaktır.

22 – 24 Ekim 2015 tarihleri arasında Antalya Cam Piramit’te düzenlenecek olan 3. RENSEF Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı hakkında güncel bilgi ve online davetiye almak için www.rensef.org adresine tıklayınız.

Detaylı bilgi için;
AGORAS Fuarcılık Hizmetleri Ltd. Şti.
www.agoras.com.tr
rensef@agoras.com.tr