* 4. Doğu Azerbaycan Yatırım Fırsatları Uluslararası Konferansı Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* 4. Doğu Azerbaycan Yatırım Fırsatları Uluslararası Konferansı Hk.

Sayın Üyemiz,

4. Doğu Azerbaycan Yatırım Fırsatları Uluslararası Konferansı'nın, Doğu Azerbaycan Eyaleti Genel Valiliği, İran Yatırımcılık, Ekonomik ve Teknik Destekler Teşkilatı, Doğu Azerbaycan Ekonomik İşlemler ve Maliye Kurumu, Aras Ticari – Sanayi Serbest Bölgesi, Tebriz Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Azerbaycan Yatırım Kurmayı Üyesi Organlar organizasyonunda, 6 – 7 Temmuz 2013 tarihlerinde Tebriz’de düzenlenecektedir. Konferans’ın Türkiye katılımı DEİK/Türk-İran İş Konseyi ve İran Sanayici ve İşadamları Derneği (İSİAD)’ın destekleriyle düzenleneceği ve anılan Konferans’a İran’da yeni kurulan hükümetin Ekonomi, Ticaret ve Kalkınma Bakanları’nın da katılımları beklenmektedir.

Konferans’ta, Doğu Azerbaycan Eyaleti’nde turizm, enerji, sanayi, maden, tarım ve hizmet sektörü, sağlık ve tedavi sektörü, bayındırlık ve kentsel gelişim, ulaşım, serbest ve özel ekonomik bölgeler gibi alanlardaki yatırım fırsatlarının tanıtılması ile beraber sanayi, ticari, tarihsel ve kültürel bakımdan da bölgede bulunan yatırım imkanları ve alt yapı olanakları hususunda yatırımcıların bilgilendirilmeleri ve bölge ülkelerinden işadamlarının katılımıyla ortak iş imkanlarını geliştirmek ve ikili ticaret potansiyeli hakkında bilgi alışverişinde bulunulması hedeflenmektedir.

Konferansa katılacak firmaların, Tebriz’de konaklama ve şehir içi transferleri İran tarafınca karşılanacak olup, Konferans için sadece İran’a gidiş – dönüş uçak biletlerinin katılımcılar tarafından karşılanacaktır.

Toplantıya ait program, katılım formu ve ziyaret için tavsiye edilecek uçuş programına TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/Yurt Dışı Etkinlikler” bölümünden ulaşılabilir.

Toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin, katılım formunu doldurarak en geç 3 Temmuz 2013 tarihine kadar DEİK’e (İlgili kişi: Sevgi Saral, e-mail:ssaral@deik.org.tr;Tel:0.212.339 50 14) iletmeleri gerekmektedir.