* 4. YÖREX 2013 - Yöresel Ürünler Fuarı Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* 4. YÖREX 2013 - Yöresel Ürünler Fuarı Hk.

Sayın Üyemiz,

Antalya Ticaret Borsası’nın ev sahipliğinde, geçtiğimiz yıl üçüncü düzenlenen ve kamuoyu tarafından yoğun ilgi gören “YÖREX – Yöresel Ürünler Fuarı”nın dördüncüsü 19 - 22 Eylül 2013 tarihleri arasında Antalya Expo Center Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Fuarda, coğrafi işaret almış ya da henüz almamış olan, yöresinin adıyla anılan ya da yöresinin adıyla anılması istenen, bu adla ticari değer kazanmış ürünleri tanıtmak; pazarlarını geliştirmek; yeni pazarlar yaratmak ve bu ürünlerin ticari değerini arttırmak için yatırımcıları teşvik amacıyla tarım, gıda, el sanatları ve sanayi ürünlerimiz sergilenecektir.

Türkiye’de ilk ve tek olan bu fuar, yöresel ürünlerinin tanıtımına ve ulusal ve uluslararası ölçekte bilinirliğinin geliştirilmesinde büyük katkı sağlayacaktır.

Bilgi;

Antalya Ticaret Borsası