* 41. Trablus Uluslararası Genel Ticaret ve Sanayi Ürünleri Fuarı Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* 41. Trablus Uluslararası Genel Ticaret ve Sanayi Ürünleri Fuarı Hk.

Sayın Üyemiz,

41. Trablus Uluslararası Genel Ticaret ve Sanayi Ürünleri Fuarı 2-6 Nisan 2013 tarihleri arasında Libya'nın Trablus kentinde düzenlenecek olup, Milli Katılım organizasyonu Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği tarafından gerçekleştirilecektir.

Fuara katılım ve detaylı bilgi için üyelerimizin en geç 24 Aralık 2012 tarihine kadar Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'ne başvurmaları gerekmektedir.

OAİB
Tel:0312 447 27 40