5-7 ARALIK TRAVEL TURKEY İZMİR FUARINA TÜM ÜYELERİMİZ DAVETLİDİR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

5-7 ARALIK TRAVEL TURKEY İZMİR FUARINA TÜM ÜYELERİMİZ DAVETLİDİR

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, 5-7 Aralık 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan Travel Turkey İzmir 13.Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi’nde yerini alacak.

Bölgemizdeki Turizm paydaşlarının yer aldığı Fethiye Turizm Konsey öncülüğünde katılım sağlanacak fuar 3 gün sürecek. Ulusal ve Uluslararası düzeyde 40 bin’in üzerinde ziyaretçinin katılmasının beklendiği Travel Turkey İzmir Fuarı’nda bölgemiz turistik ve kültürel açıdan her yönüyle tanıtılacak olan fuara tüm üyelerimiz davetlidir.

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Ticaret A.Ş  (İZFAŞ) ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) tarafından T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde organize edilecek olan Travel Turkey İzmir Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli destinasyonlarından 1.200 ‘ün üzerinde katılımcı firmayı ve turizm profesyonelini Fuarizmir’de ağırlayacak.

Fuarın ikinci günü 6 Aralık 2019 Cuma Saat: 15:00’da Fethiye Standı verilecek Kokteyl ile bölgemiz turizm paydaşları ve Turizm profesyonelleri bir araya geleceklerdir.

Tüm üyelerimize duyurulur.