*5 NOLU İNŞAAT MALZEMELERİ MESLEK GRUBU SEÇİM DUYURUSU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

*5 NOLU İNŞAAT MALZEMELERİ MESLEK GRUBU SEÇİM DUYURUSU

Odamız 5 Nolu İnşaat Malzemeleri Meslek Grubundan eksik olan  Meslek Komitesi ve Meclis  Üyelikleri için  5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu ve ilgili yönetmelikler gereği seçim yapılacaktır. Fethiye İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nın kararı ile 18 Aralık 2016 Pazar günü, 09.00-17.00 saatleri arasında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılacak olan seçime esas olmak üzere,5 Nolu Meslek Grubuna ait Fethiye İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nca onaylanan listeler6 Aralık 2016 Salı günü sabah saat 08:00'den itibaren Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet  Binası girişinde ve www.fto.org.tr isimli oda web sitesinde  askıya çıkarılmış olup, 3 tam işgünü müddetle askıda bulunduktan sonra, 8 Aralık 2016 Perşembe günü saat 17:00'de askıdan indirilecektir.

Listelere itirazlar; listelerin askıda bulunduğu 3 günlük ilan süresi içinde(6-7-8 Aralık 2016 tarihlerinde) Fethiye İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na yazılı olarak yapılacaktır. İtirazlar İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’nca incelenerek en geç 2 gün içinde karara bağlanacak ve bu karara tebliğ tarihinden itibaren 3 gün içinde İl Seçim Kurulu nezdinde itiraz edilebilecektir. İl Seçim Kurulunun itiraz üzerine vereceği karar kesindir.

5 NOLU  İNŞAAT MALZEMELERİ MESLEK GRUBUNDAN OLAN  ÜYELERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR.

FETHİYE TİCARET VE SANAYİ ODASI

SEÇME VEYA SEÇİLME HAKKINA SAHİP OLANLAR