5. Turizmde Okul Sektör Buluşması - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

5. Turizmde Okul Sektör Buluşması

``Turizmde Okul-Sektör Buluşması-5`` başlıklı organizasyon 29 Mart 2011 tarihinde Muğla Üniversitesi Mavi Çatı Salonunda gerçekleştirilecektir.

Yerel ölçekte küçük istihdam fuarı niteliğinde düzenlenecek olan bu organizasyonda,işletme temsilcileri,kendilerine ayrılan alanlarda öğrencileri yüz yüze görüşme yapma imkanı bulacaktır.İsteyen işletmeler kendi stand malzemelerini yanlarında getirebilecekleri gibi,ihtiyaç duyulması halinde organizasyon alanında masa,sandalye sağlanacak ve işletmelerden katılım,kira ve katkı payı vb. herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.

Katılım talebinizi ve katılacak kişinin isim ve ünvanını en geç 23 Mart 2011 tarihine kadar Turizm Yüksekokuluna bildirmeleri gerekir.

Bilgi:Yrd. Doç. Dr. Cafer TOPALOĞLU Tel:0252 211 1864 ctopaloglu@mu.edu.tr