* 5. Uluslararası Astana Ekonomik Forumu - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* 5. Uluslararası Astana Ekonomik Forumu

Sayın Üyemiz,

22 – 24 Mayıs 2012 tarihlerinde Kazakistan’ın başkenti Astana’da V. Astana Ekonomi Forumu düzenlenecektir. Kazakistan Devlet Başkanı Sayın Nursutan Nazarbayev’in inisiyatifi ile kurulan ve kendisinin halen Fahri Başkanı olduğu “Avrasya Bilim İnsanları Ekonomi Kulübü” ve Kazakistan Cumhuriyeti Hükümetinin ortak organizasyonunda gerçekleştirilen etkinlik birçok ulusal ve uluslararası kuruluş tarafından desteklenmektedir.

Geleneksel olarak her sene yapılmaya başlanan Astana Ekonomi Forumu, aralarında çokuluslu şirketlerin ve bankacılık – finans kurumlarının üst düzey yöneticileri, çok sayıda ülkenin devlet ve hükümet yetkilileri, uluslararası kuruluş temsilcileri, Nobel ödüllü bilim insanları ve iş dünyası temsilcilerinden oluşan seçkin katılımcı kitlesini bir araya getirmektedir. Yeni iş bağlantıları kurmak, mevcut iletişim ağını genişletmek ve kendi firmasının/ kurumunun tanıtımını yapmak açısından önemli imkânlar sağlayan Astana Ekonomi Forumu’na birçok ülkeden binlerce katılımcı iştirak etmektedir. Bu çerçevede, etkinliğin yeni işbirliği ilişkilerinin tesisi açısından önemli bir platform olduğu değerlendirilmektedir.

V. Uluslararası Astana Ekonomi Forumu’nun programı ve katılımcı listesi sürekli güncellenmekte olup, söz konusu bilgiler organizasyon internet sitesinden (http://www.aef.kz/en/) takip edilebilir.

Etkinliğe katılmak için internet sitesinden kayıt işleminin yapılması gerekmektedir. Kaydını eksiksiz yapan katılımcılar kendi kişisel sayfaları üzerinden diğer katılımcılarla iletişim kurabilir, iştirak etmek istedikleri oturumu seçebilir ve diğer işlemleri yapabilirler. Arzu eden katılımcılara indirimli konaklama imkânı sağlanmaktadır.

Foruma standart koşullarda katılım ücretsizdir. Ayrıca, kişiye özel hizmetler içeren katılım paketleri belli ücret karşılığında satın alınabilmektedir.

Astana’ya ulaşım ve uçak biletlerinin temin edilmesi ile ilgili işlemler katılımcılar tarafından gerçekleştirilecektir.

Bahse konu etkinlik konusunda ayrıntılı bilgi için DEİK’e (Elnur Osmanov, Tel: 0212 339 50 67, E-mail: eosmanov@deik.org.tr) müracaat edilebilir.