* 6. Ege İlleri Tanıtım Günleri Başlıyor - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* 6. Ege İlleri Tanıtım Günleri Başlıyor

Sayın Üyemiz,

Ege Bölgesinde yer alan iller arasındaki dayanışmayı sağlamak ve ege illerinin tanıtımına yönelik çalışmalar yapmak üzere Ankara’da faaliyet gösteren dernek ve vakıfların bir araya gelmesiyle 2005 yılında kurulan ve 2007 yılında ilk tanıtım günlerini düzenleyen EGEM Platformu, ikinci tanıtım günlerini 2009 yılında düzenlemiş ve sürekli hale getirmiştir.

EGEM Platformunda Afyonkarahisar, Aydın, Denizli, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak olmak üzere 8 ili temsilen; Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği, Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, Denizlililer Derneği, İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği, Kütahya İlinden Yetişenler Derneği, Manisalılar Mesir ve Dayanışma Derneği, Muğla Eğitim Çevre Koruma ve Dayanışma Vakfı ile Uşaklılar Derneği bulunmaktadır.

Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan Ege İlleri Tanıtım Günleri ve Etkinlikleri 11-15 Nisan 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Etkinlikler sürecince katılımcılara sıcak satış imkanı (lokum, tahin, adaçayı, kekik, domates, mantar) sunulmaktadır.

Ege İlleri Tanıtım Günleri ve Etkinlikleri'ne katılmak isteyen üyelerimizin 29 Mart 2013, Cuma günü mesai sonuna kadar Odamıza (Yüksel Kart; e-posta: yuksel.kart@fto.org.tr; 614 11 15 -127) önbilgi vermeleri gerekmektedir.