7. ACE OF M.I.C.E. EXHIBITION KONGRE, TOPLANTI VE ETKİNLİK FUARI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

7. ACE OF M.I.C.E. EXHIBITION KONGRE, TOPLANTI VE ETKİNLİK FUARI

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan tarafımıza iletilen yazıda, Turizm Medya Grubu’nun düzenleyeceği “7. ACE of M.I.C.E. Exhibition Kongre, Toplantı ve Etkinlik Fuarı”, İstanbul Kongre Merkezi’nde 22 – 24 Ocak 2020 tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirilmektir.

Ülkemizin sahip olduğu tarihi, turistik ve kültürel değerlerin etkin bir biçimde tanıtılması ve turizm sektöründeki pazar payımızın artırılmasını amaçlayan, iç turizmin geliştirilmesine ve destinasyonların tanıtılmasına katkı sağlayacağı düşünülen  fuar ile ilgilenen üyelerimizin aşağıdaki irtibat bilgileriyle iletişime geçmeleri rica olunur.

Volkan Ataman

Turizm Medya Grubu Başkanı