* 8. SANAYİ KONGRESİ VE İNOVASYON SERGİSİ (15-16 ARALIK 2009) [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* 8. SANAYİ KONGRESİ VE İNOVASYON SERGİSİ (15-16 ARALIK 2009) [TOBB]

Sanayi Kongresinin sekizincisi 15-16 Aralık 2009 tarihinde, İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlenecektir.

Teması “Sürdürülebilir Rekabet Gücü, Kriz Sonrası Yeni Yön” olarak belirlenen teknoloji “İSO 8. Sanayi Kongresi ve İnovasyon Sergisi” ile firma ve kurumların, yenilikçi ve teknoloji öncelikli ürün veya sonuçlanmış projelerini tanıtmaları ve işbirlikleri oluşturabilmeleri amaçlanmaktadır.

Ayrıca;Bu yıl gerçekleştirilecek Sanayi Kongresi kapsamında İnovasyon Sergisi yapılacaktır.

Firmalar ve kurumlar, sergiye konu ürün veya sonuçlanmış projelerini “Bilgi”, “Fikir ve Proje” ve “İnovasyon” tematik alanlarında yer alacak standlarda sergileyebileceklerdir.

Kongre ve Sergiye her yıl olduğu gibi bu yıl da, başta KOBİ’ler olmak üzere sanayicilerin, kamu yöneticilerinin, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin geniş katılımı beklenmektedir.

Katılımcıların, dinamikleri sürekli değişen iş ortamında rekabet gücünü korumaya ve sürdürmeye yönelik başarı öyküleri ve firma deneyimlerini de dinleme imkanına sahip olacaklardır.

Sanayimizin ilgili tüm kesimlerini bir araya getiren Kongre ve İnovasyon Sergimizin her ölçekteki sanayi kuruluşunun faydalanabileceği  bir etkinlik olması amaçlanmaktadır.

Detaylı bilgi ve programa www.iso.org.tr/kongre adresinden ulaşabilirsiniz.