9.ULUSLARARASI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KONGRESİNE KAYITLAR BAŞLADI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

9.ULUSLARARASI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KONGRESİNE KAYITLAR BAŞLADI

İş Sağlığında ve Güvenliğinde Koordinasyon ve İşbirliği” ana teması altında proses güvenliği, risk yönetimi, davranış bilimleri ve ergonomin de aralarında bulunduğu 31 ana başlıkta iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili konuların değerlendirileceği 6-9 Mayıs 2018tarihinde İstanbul Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek 9.Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresine kayıtlar başlamıştır.

Kayıt imkanlarından faydalanabilmek için http://www.tioshconference.gov.tr/ adresinde yer alan online kayıt alanından kayıt olunuz.

Kongre kapsamında gerçekleştirilecek eğitim kursları konu başlıkları şu şekildedir:

• HAZOP risk değerlendirmesi (tehlike ve işletilebilirlik analizi)
  • İş hijyeni ölçümlerinde parametre ve ölçüm noktası tespiti
  • 1.oturum: Fiziksel ölçümler (sabah oturum)
  • 2.Otırum: Kimyasal ölçümler (öğleden sonra oturum)
  • İşe uygun KKD seçim kriterleri ve doğru kullanım esasları
  • Yüksekte güvenli çalışma
  • Psikososyal risk gruplarında İSG
  • İş kazaları ve kök-neden analizi

Kayıt ücretleri aşağıda yer almaktadır

Online Kayıt: 1 Nisan-5 Mayıs 2018

Yurt içi:   354,00TL