AB YEŞİL MUTABAKATI SEMİNERİ 6 EKİM’DE - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

AB YEŞİL MUTABAKATI SEMİNERİ 6 EKİM’DE

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından iklim değişikliği ve ekolojik bozulma tehdidine karşı sürdürülebilir ekonomi oluşturma amacıyla Avrupa Birliği’nin hazırladığı AB Yeşil Mutabakatı (Green Deal) hakkında 6 Ekim Salı günü saat 14.00’te bilgilendirme semineri düzenlenecek.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek seminerde, Green Dal hakkında iş dünyası bilgilendirilecek. Webinar üzerinden online olarak verilecek seminerin sonunda katılımcılarına sorularına yanıt verilecek. Moderatörlüğünü TOBB Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Daire Başkanı Mustafa Bayburtlu’nun yaptığı seminerin panelisti İKV Genel Sekreteri

Doç. Dr. Çiğdem Nas Türk.

SEMİNER BİLGİLERİ

(Webinar – İnternet Üzerinden)

6 Ekim 2020 Salı – Saat: 14:00 Seminere katılım adresi: http://webinar.tobb.org.tr

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği organizasyonunda gerçekleştirilecek olan seminerde AB Yeşil Mutabakatı (Green Deal) hakkında İş Dünyamız bilgilendirilecek olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Seminere http://webinar.tobb.org.tr linkinden katılabilirsiniz. Tüm üyelerimize katılım ücretsizdir.

Program:

14:00 – 14:15     Açılış Konuşmaları

14:15 – 15:15     AB Yeşil Mutabakatı’nın (Green Deal)  Temel Unsurları: Türk İş Dünyası için Beklentiler Paneli

Moderatör: Mustafa Bayburtlu – TOBB Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Daire Başkanı

Panelist: Doç. Dr. Çiğdem Nas Türk – İKV Genel Sekreteri