* ABD Virginia Eyaleti Ekonomik Kalkınma Ortaklığı Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* ABD Virginia Eyaleti Ekonomik Kalkınma Ortaklığı Hk.

Değerli Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen yazıda, TABA-AMCHAM’den alınan yazıya istinaden , ABD Virginia Eyaleti Ekonomik Kalkınma Ortaklığı (Virginia Economic Development Partnership), 7-9 Nisan 2014 tarihlerinde İstanbul Ritz Carlton Hotel’de, 10-11 Nisan 2014 tarihlerinde ise Ankara Sheraton Hotel’de, ABD’li firma temsilcilerinin katılımıyla ikili iş görüşmeleri organize etmekte olduğu bilgisi paylaşılmıştır.

İkili görüşmelere katılacak olan ABD’li firma bilgileri ve etkinlik programı ve başvuru formu aşağıdaki bağlantılarda yer almaktadır.

Anılan ticaret heyeti, sağlık, bilgi teknolojileri, savunma sanayi, güvenlik, tekstil, inşaat ve gemicilik sektöründe faaliyet gösteren firmalardan oluşmaktadır.

Söz konusu ikili iş görüşmelerine katılmak isteyen firmaların, detaylı bilgi için aşağıda irtibat bilgileri bulunan kişilerle irtibata geçmeleri beklenmektedir.

Devrim Erol (devrim.erol@diaz.com.tr)

Hatice Murphy (hatice@infuzeinternational.com)