* ABD`ye (Houston-Dallas) yönelik bir Ticaret Heyeti Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* ABD`ye (Houston-Dallas) yönelik bir Ticaret Heyeti Hk.

Sayın Üyemiz,

Ekonomi Bakanı Sn. Zafer ÇAĞLAYAN'ın başkanlığında, Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) organizasyonunda, TOBB Genel Sekreterliği işbirliğiyle 01-05 Nisan 2013 tarihlerinde Amerika Birleşik Devletleri'ne (Houston-Dallas) yönelik bir Ticaret Heyeti programı düzenlenecektir.

Girişimcilerimize potansiyel iş fırsatları sunan ABD'de pazar payımızın artırılması ve yeni ihracat imkânlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek heyete gıda, tarım ve hayvancılık, kablo, havacılık ve uzay, savunma sanayi, enerji, petrol ve petro-kimya ürünleri, makine, boru ve bağlantı parçaları (vana, pompa dahil) bilişim ve yazılım, gemicilik , inşaat ve sinema sektörleri başta olmak üzere uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmalarımız iştirak edebilecektir.

Söz konusu Ticaret Heyeti Programı kapsamında; Türkiye ve ABD'den üst düzey yetkililerin katılımıyla Houston ve Dallas şehirlerinde düzenlenecek iş forumlarının yanı sıra her iki ülke girişimcileri ile iş görüşmeleri gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Bu çerçevede, ABD Ticaret Heyeti programına katılmak isteyen firmaların, www.immib.org.tr internet adresinde yer alan Başvuru Formunu (http://goo.gl/P469S) eksiksiz doldurarak, elektronik ortamda en geç 08 Mart 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Organizasyon kapsamındaki ekonomi sınıfı uçak bileti, toplantı ve transfer giderlerinin karşılanmasını teminen firmalarımızın, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'nin Vakıfbank - Güneşli Şubesi (Şube Kodu:383) (Hesap No: 00158048013092689) (IBAN No: TR83 0001 5001 5804 8013 0926 89; Swift Kodu: TVBATR2A) USD Hesabı'na, 6.000 USD avans (katılımcının iptal etmesi durumunda iade edilmez ) ödeme yapmaları ve ilgili banka dekontunu TOBB'un 212-454 00 93 numaralı faksına veya fatih.saricaoglu@immib.org.tr e-mail adresine göndermeleri gerekmektedir.