ADAK KURBAN KESİM HİZMETİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ADAK KURBAN KESİM HİZMETİ

TÜRK HAVA KURUMU GENEL BAŞKANLIĞI TARAFINDAN ADAK KURBAN KESİM HİZMETİ İLE İLGİLİ İLETİLEN YAZIDA,

1.TÜRK HAVA KURUMU TARAFINDAN VATANDAŞLARIMIZA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA, THK GENEL BAŞKANLIK BŞNASI ATATÜRK BULVARI NO:33 OPERA/ANKARA ADRESİNDE YER ALAN KESİM MERKEZİNDE DİNİ VECİBELERLE UYGUN OLARAK ADAK KURBAN KESİM HİZMETİ VERİLMEKTEDİR.

2.BU KAPSAMDA; 2012 YILINDA YAPILMAKTA OLAN ADAK KURBAN KESİM HİZMETİNE İLİŞKİN BİLGİLER AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

a.Kurbanlar;asgari 40 kg ağırlığında,küçükbaş erkek toklu olup,satış ve kesim bedeli 500,00 TL`dir.

b.Kesim hizmeti;Çarşamba ve Cuma günleri yapılmakta olup,talebin fazla olması durumunda diğer günlerde de hizmet verilebilecektir.

c.Kurban bedeli; www.thk.org.tr adresinden kredi kartı ve banka havalesi ile yapılabilecek veya Genel Başkanlık veznesine makbuz karşılığı yatırılabilecek.

d.Adak kurban kestşrmek isteyen vatandaşlarımızın; bizzat kendi gözetiminde kesim yapılması,randevu saatinin tespiti ve adak kurban etinin istediği hayır kurumuna verilmesi konularında, THK Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile (312 310 48 40 / 222 ) görüşerek veya web başvurusunda talepte bulunarak belirlenecek ve teslim tutanağı adreslerine gönderilecektir.