* Africallia 2014 – Batı Afrika İkili İş Görüşmeleri Forumu Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Africallia 2014 – Batı Afrika İkili İş Görüşmeleri Forumu Hk.

Sayın Üyemiz,

Burkina Faso’nun Vagadugu şehrinde, dünyanın çeşitli yerinden 400’den fazla firmanın katılımıyla 5.000’den fazla ikili iş görüşmesinin hedeflendiği Africallia 2014 – Batı Afrika İkili İş Görüşmeleri Forumu’na katılmak üzere İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM)  tarafından Türk firmalardan oluşan bir heyet organize edilecek olup katılım ve ayrıntılı bilgi için Erşan Ertüzün,  Emre Göker ve Okay Başbuğ ile irtibata geçebilirsiniz.

İrtibat:

Erşan Ertüzün (0212 468 5234 – eertuzun@wtcistanbul.net)
Emre Göker     (0212 468 5235 – egoker@wtcistanbul.net)
Okay Başbuğ   (0212 468 5237 – obasbug@wtcistanbul.net)