* Africallia 2014 Forumu Hakkında - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Africallia 2014 Forumu Hakkında

Sayın Üyemiz,

27-28 Şubat 2014 tarihlerinde Vagadugu’da “Üçüncü Uluslararası İş Geliştirme Forumu Africallia 2014”ün düzenlenecektedir. 23-24 Şubat 2012 tarihinde düzenlenen Africallia 2012 Forumuna yirmi ülkeden 415 ülkenin katılmış ve forum çerçevesinde 4949 birebir iş görüşmesi yapılmıştır.

Forum hakkında ek bilgi vermek amacıyla Vagadugu Büyükelçiliğimizi ziyaret eden Burkina Faso Ticaret ve Sanayi Odası Firma Hizmetleri ve İşbirliği Müdürü Felix Sanon’un, 1990 yılında Fransa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ve KOBİ’lere yönelik dünyanın en büyük uluslararası iş geliştirme platformlarından biri olan Futurallia Forumu'ndan esinlenerek hazırlanan Africallia Forumu'na, Batı Afrikalı, Belçikalı, Kanadalı, Fransız ve Alman firmaların katılmış, 2014 yılında yapılacak Forumda Türk firmalarını görmekten büyük memnuniyet duyacaklarını, ülkemizden Foruma katılım sağlanması durumunda firmalarımızın mallarını sergileyebileceği paralel bir fuar düzenleneceğini ve bu vesileyle firmalarımızın ve ürünlerinin Burkina Fasolu ve Batı Afrikalı işadamlarına tanıtımının sağlanabileceğini ifade ettiği bildirilmektedir.

Söz konusu Forumun tanıtıcı broşürü, TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde “Hizmetler” başlığı altındaki Uluslararası İş İmkanları/Yurtdışı Etkinlikler bölümünden temin edilebilmektedir.